Bekijk ons nieuwste speelgoed op onze facebookpagina en Like de pagina om de wekelijkse updates over ons assortiment te kunnen volgen.

Speelotheek Samenspel

 

Havenlijn van New Classic Toys

New Classic Toys brengt klassiek speelgoed in een nieuw jasje op de markt. Het mooie designs en de hoge kwaliteit staan garant voor langdurig speelplezier!
Ontdek de spannende wereld van de containerhaven en word kapitein van dit grote schip, vaar met je containers over de hele wereld.
Voor een beschadigde vloer hoef je niet bang te zijn want dit schip rijdt op rubberen wielen. Bij een haven komt heel wat kijken. Zowel ter land als ter water wordt met behulp van diverse voer- en vaartuigen veel werk verricht. Boten worden gesleept en containers worden gelost met gigantische hijskranen!


 

Inhoud

Deze havenlijn bestaat uit een groot schip met containers, een reddingsboot en zelfs echte afmeerpalen. Een containerkraan om de containers te laden en te lossen en een heftruck om de containers op de vrachtwagen te laden.
Schip ahoy! Containers in aantocht!

 

Eigenschappen

Goochem Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van houten speelgoed.. In de werkplaats van Goochem te Amsterdam wordt het eigen speelgoed veelal exclusief en in beperkte oplage gefabriceerd.  Bij de productie van het speelgoed wordt voornamelijk berkenhout gebruikt dat anders zou worden weggegooid. Het gaat om resthout waarvan men de stukken te klein vindt of waarvan men denkt er niks meer mee te kunnen maken. Goochem 'redt' dit afvalhout en maakt er op ambachtelijke en milieuvriendelijke wijze houten speelgoed van. Exclusief voor New Classic Toys heeft Goochem Dutch Design een complete houten havenlijn ontworpen.